Afbouwgarantie en NOA

Afbouwgarantie & NOA

NOA (Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven) vertegenwoordigt een groot deel van de Nederlandse Afbouwbranche. Ruim 1600 leden delen middelen en kennis om zo het niveau van de branche hoog te houden. De collectieve kracht van deze club maakt dat NOA voor haar leden in beginsel garant kan staan en zekerheid biedt aan consumenten die een vakman zoeken voor stucwerk, vloeren & terrazzo en plafond & wandmontage.

Alle bedrijven die bij NOA zijn aangesloten voeren tevens de NOA-Afbouwgarantie. Met NOA-Afbouwgarantie bent u verzekerd van heldere afspraken. Uw NOA-vakman heeft verstand van zaken en geeft u het juiste advies. Tevens krijgt u garantie op het werk dat de NOA-vakman bij u levert.

Voordelen

Garantie van een NOA-Afbouwbedrijf 
Met een door NOA erkend afbouwbedrijf maakt u heldere afspraken. U tekent niet voor kleine lettertjes en kunt erop vertrouwen dat u met vakmensen in zee gaat. 
    alles over NOA-Afbouwbedrijf

    Ervaringen uit de praktijk

    Ik lees hier een paar succesverhalen, maar helaas is de mijne niet zo mooi. Wij hadden een stukadoor ingeschakeld die op zijn papier had staan dat hij NOA-Afbouwgarantie gaf. Dat geeft toch vertrouwen...
    lees ervaringen uit de praktijk