Ervaringen

Keuken laten stukdoren

Gestukadoorde keuken door NOA-vakman Rinus Stukadoor.
Gestukadoorde keuken door NOA-vakman Rinus Stukadoor.
Keuken laten stukadoren door NOA-vakman Rinus Stukadoor uit Arnhem. Zeer mooi eindresultaat met oog voor een goede afwerking! Deskundig advies en ruimte voor werk op maat.

Willy Gerritsen

De stukken kwamen zo van de muur vallen

Ik lees hier een paar succesverhalen, maar helaas is de mijne niet zo mooi. Wij hadden een stukadoor ingeschakeld die op zijn papier had staan dat hij NOA-Afbouwgarantie gaf. Dat geeft toch vertrouwen. Zoveel zelfs, dat we hem onze huissleutel gaven en zelf naar ons werk vertrokken. Bij thuiskomst was duidelijk dat hij nog niet klaar was. Logisch, dachten we, dat kan ook niet in 1 dag. Maar de volgende dag was er niets veranderd en die dag er op ook niet… Maar eens bellen en hij zei dat het werk al klaar was en de factuur zat op de post. Pardon??? De stukken kwamen inmiddels van de muur vallen en dan overdrijf ik niet. Bellen, mailen, de rekening uiteraard niet betalen… niets hielp. Geen contact bleek mogelijk, want meneer de stukadoor zagen we niet meer terug. Alleen zijn aanmaningen wisten ons te bereiken. Dus belden we met NOA, want die gaven immers garantie. Wat bleek? Hij was helemaal niet aangesloten bij de vereniging! Ze hebben wel een aangetekende brief gestuurd. Dat hielp want we hebben daarna geen aanmaning meer gehad. En hebben vervolgens een stukadoor van deze site gekozen, zodat we zeker wisten dat hij wél echt een NOA-vakman is. Die kwam en maakte het gelukkig toch nog in orde. Let dus wel goed op wie je kiest, want niet iedereen is wie hij zegt dat ie is!!!

Anoniem

Eye-catcher

Onze trap is een absolute eye-catcher, mooi rond en zeer stijlvol
Onze trap is een absolute eye-catcher, mooi rond en zeer stijlvol
Onze trap is een absolute eye-catcher! Mooie rond en zeer stijlvol. Een gezamenlijk project van Stukadoorsbedrijf Frans Vos, Burgmeijers Bouwbedrijf en Peter van Diepen Architecten.

Sanne & Andy

Stukadoren is écht vakwerk!

Nadat we besloten hadden toch maar niet te verhuizen, wilden we wél onze woonkamer vergroten. Verderop in de straat was een prachtige uitbouw geplaatst; zoiets wilden wij ook wel. We mochten binnen een kijkje nemen. Supermooi, alleen zag je precies de overgang van oud naar nieuw. Wij wilden liever één geheel. Dus nodigden we diverse stukadoors uit om ons hierover te adviseren. Zo kan de één op afstand zeggen dat het goed komt “en voor een hele scherpe prijs mevrouwtje”, maar kwamen enkele andere stukadoors gelukkig wel daadwerkelijk de situatie bij ons bekijken. Eén vakman sprong er voor ons direct tussenuit: hij wist ons duidelijk te vertellen waarom er scheuren kunnen ontstaan tussen oud en nieuw metselwerk, maakte een heldere offerte, gaf ons ook nog eens kleuradvies en NOA-Afbouwgarantie op zijn werk. We zijn super tevreden over het resultaat: een prachtige woonkamer die doorloopt in de erker (behang er af en alle muren ton-sur-ton voorzien van spachtelpleister). De ‘buurtjes’ verderop in de straat zijn stiekem een beetje jaloers op ons. Ja, stukadoren is écht vakwerk, zo hebben wij geleerd! 

Annemiek - Rotterdam

Sanne & Andy

Dekvloer gelegd door NOA-bedrijf Lelie uit Wijchen
Dekvloer gelegd door NOA-bedrijf Lelie uit Wijchen
Goede en strakke planning!! De ene dag de vloer eruit gesloopt en de vloerverwarming gelegd door het installatiebedrijf, de dag erna is de woning alweer voorzien van een dekvloer door NOA-bedrijf Lelie uit Wijchen. Zo schiet de immense verbouwing tenminste lekker op.

Nooit geweten dat er zoveel vloerafwerkingen zijn…

Wij wilden een nieuwe vloer. Eens iets anders dan een doorsnee plavuis en zeker geen vloerbedekking. Maar we wilden eigenlijk wel een aangenaam voelende vloer, met vloerverwarming. Niet te glad en niet te stroef. Eigenlijk hadden we een heel eisenpakket. Maar dan nog blijven er tig vloeren over waar je uit kunt kiezen. We hadden geen idee dat er zoveel vloerafwerkingen zijn. En die dan ook nog weer in allerlei kleurvarianten. Gelukkig zijn we goed geholpen om de juiste keus te maken. En de vloer in onze kamer lijkt precies op de vloer die we in de showroom uitgekozen hadden. Een pak van ons hart, want als je op het internet gaat zoeken, kom je ook allerlei verhalen tegen van mensen die grote problemen hebben met een vloerenlegger. Daar hebben wij mooi geen last van.

Jan - Utrecht

Wij houden van een mix: oud en modern gaan heus goed samen

Een oud huis wilde we. Daar zit meer sfeer in. Maar we houden ook van modern. Noem het een mix van oud en nieuw. Van strak én tierelantijnen. Maar in de badkamer zaten nog allemaal lelijke leidingen. Tja, die krijg je gratis bij zo’n oud huis. We dachten die even om te laten leggen, maar dat vergde een verbouwing waar we U tegen zeiden. Gelukkig kwamen we in contact met een plafondmonteur. We wisten niet eens dat hier bedrijven in gespecialiseerd zijn. Die had een mooi systeem waarachter de leidingen zijn weggewerkt. Zie je niks meer van. Hebben we toch onze strakke badkamer, met mooie inbouwspots. Gericht op een klassiek bad op pootjes, dat dan weer wel…

Angela - Amsterdam

Trap van slijtvast beton

Een trap van slijtvast beton gemaakt door NOA-bedrijf Hannes Hartgers.
Een trap van slijtvast beton gemaakt door NOA-bedrijf Hannes Hartgers.
Ik wist niet dat het kon: de trap is nu van slijtvast beton! Gewoon glad afgewerkt en in allerlei kleuren verkrijgbaar. Wij vonden een echte betonlook heel mooi. Kan zelfs over schilderwerk worden aangebracht. Wil je van je trap een pronkstuk in je huis maken? Hannes Hartgers heeft het bij ons prachtig gemaakt.

Anoniem

Geen ellende, maar een mooi eindresultaat

“Stukadoors zijn de muurvarkens van de bouw.” Tenminste, daarvoor werden we gewaarschuwd toen we gingen verbouwen. Maar bij ons werkten stukadoor en schilder fantastisch samen: Woonkamer behang verwijderd, sausgereed gestuct en daarna alles airless (dus streeploos) gesausd! Geen ellende, alleen maar een mooi eindresultaat. Zo kan het dus ook!

Anoniem

Betonlookvloeren

Betonlookvloeren zijn mooi in de showroom net als de praatjes van de salesmensen. De onze is afschuwelijk verkleurd/vergeeld. Wij kochten de betere projectkwaliteit en het enige effect daarvan is dat we meer geld kwijt zijn. Een goed alternatief zijn PVC vloeren, soortgelijke uitstraling maar veel betere technische specificaties, mooie dessins, lagere m2 prijs en betrouwbare fabrikanten en dealers. Betonlook, doe het niet!

Jan Blok